Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ... ΜΑΘΗΤΕΣ!

Κοιτάζοντας τις ειδήσεις οι οποίες είναι κατά κανόνα απαισιόδοξες, η παραπάνω είδηση από το απόκομμα του σημερινού ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (26/02/11) είναι η μόνη που μπορεί να δώσει λίγη παρηγοριά στο δυσοίωνο μέλλον μας. Παρότι δεν ασχολείται το παρόν blog με τα αθλητικά, εντούτοις μια εξαίρεση επιβάλλεται. Διότι καταντήσαμε να θεωρούμε τα συλλογικά αθλήματα πως ανήκουν μόνο στην κάστα των πωρωμένων οπαδών, και για να πάει κανείς στε γήπεδο πρέπει να το λέει η περδικούλα του!

Με μαθητές δημοτικού ο τελικός των αιωνίων λοιπόν, ώστε να αποφευχθούν τα συνήθη επεισόδια! Ελπίζοντας βέβαια πως τα παιδάκια δεν έχουν ακόμα επηρρεαστεί τόσο πολύ από τους μεγάλους... Το σίγουρο είναι ότι θα συμπεριφερθούν πιο πολιτισμένα οι πιτσιρικάδες. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε αυτή η τακτική να ισχύσει γενικώς στα ντέμπυ; Για να μην πω για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες του πρωταθλήματος...

Αφού εμείς οι «μεγάλοι» έχουμε ήδη κριθεί ακατάλληλοι ως προς τη συμπεριφορά μας στο γήπεδο, ας αφήσουμε να πάνε αυτοί που μπορούν να συμπεριφερθούν ως φίλαθλοι και όχι ως οπαδοί. Διότι το γήπεδο δεν είναι χώρος εκτόνωσης ψυχονευρωτικών προβλημάτων αλλά χώρος θεάματος. Λεπτομέρεια θα μου πεις... Εν πάσι περιπτώσει, πρέπει οι ενήλικες ποδοσφαιρόφιλοι να πείσουν πως θα μπορούνε να γίνουν φίλαθλοι και μετά να θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο. Έως τότε, εύχομαι τα πιτσιρίκια να τους δώσουν μερικά μαθήματα από κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες που ελπίζω να επαναληφθούν τακτικότατα!