Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠ Ή ΑΝΕΥ;

 Το απόκομμα είναι από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (15/02/11) και μας λέει για την καινούργια εφεύρεση των επιστημόνων που θα βοηθήσει τον... υποψήφιο κερατά να το αντιληφθεί εγκαίρως πριν προβιβιβασθεί σε κανονικό κερατά! Διαβάζω λοιπόν:

Το τσιπάκι ελέγχει τις ερωτικές διαθέσεις του συντρόφου, ενημερώνει το… έτερον ήμισυ γι’ αυτές με SMS και ενσωματώνεται στα εσώρουχα. Η μικροσκοπική συσκευή παρακολουθεί τους παλμούς της καρδιάς και τις ουσίες που εκκρίνει το δέρμα όταν το άτομο που τη φέρει… ερωτοτροπεί και στη συνέχεια πληροφορεί τον ενδιαφερόμενο, προκειμένου να ξέρει τι του γίνεται.

Σαφώς και αυτή η εφεύρεση μπορεί να θεωρηθεί αβίαστα ότι είναι της πλάκας! Λες και η μαντάμ, άμα θέλει να... τσιλιμπουρδήσει, θα τη σταματήσει το τσιπάκι, που ασφαλώς θα το βγάζει από τα εσώρουχά της και θα το βάζει στο του άντρα της! Ε, οι πειρασμοί εκ του αθενούς φύλλου είναι περισσότεροι... Όμως το πρόβλημα των επιστημόνων είναι το πως θα αναπτύξουν την τεχνολογία ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη αστυνόμευση των συζύγων; Αυτή είναι η συμβολή της επιστήμης στο θεσμό του γάμου;

Είναι προφανές πως αξίες σαν την αγάπη και το σεβασμό, δεν λαμβάνονται υπ' όψιν. Ίσως να μην μπορούν να τις εντοπίσουν με μικροτσίπ... Ίσως πάλι να μη θέλουν να τις αναδείξουν μιας και δεν είναι εμπορεύσιμες σαν τη νέα εφεύρεση! Μια εφεύρεση που αντί να καμαρώνουν που τη διαφημίζουν θα έπρεπε να ντρέπονται! Είναι προσβολή και για τον «ντέτεκτιβ» σύζυγο, αλλά και για τη σύζυγο. Διότι απευθύνεται σε άτομα που διακατέχονται από κόμπλεξ και υποτιμούν τη γυναίκα τους.

Αν δεν υπάρχει αμφότερη η αγάπη σε ένα γάμο, τότε αυτός είναι καταδικασμένος. Αντί κανείς να υποπτεύεται τη γυναίκα του και να την κατασκοπεύει καλύτερα να την χωρίσει. Ναι, διότι αφού δεν της έχει εμπιστοσύνη, τότε τι προσδοκά από το νέο μικροτσίπ; Περιμένει το μικροτσίπ να επιβαιβεώσει την αγάπη / πίστη της γυναίκας του; Μάλλον με επιβαιβέωση του εγωισμού του μοιάζει. Οπότε το μόνο που θα μείνει είναι η πίστη όχι στον άνθρωπο αλλά στην τεχνολογία!

Αν έχουν οι επιστήμονες μεράκι και ιδέες, ας τις διοχετεύσουν εκεί που η ανθρωπότητα έχει ανάγκη. Και όχι σε ανοησίες που ενίοτε θα επιφέρουν και αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Φανταστείτε μια κακή χρήση από το μικροτσίπ που μπορεί να ενοχοποιήσει αθώες γυναίκες. Ας μην περιμένουμε τα πάντα από την τεχνολογία. Τα αισθήματα τα εμπνέει κανείς και δεν τα κερδίζει τεχνολογίας ένεκεν!