Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η... «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ» ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ!

Το γύρο του κόσμου έκαναν τα πλάνα από την επίθεση στον Κ. Χατζηδάκη πρώην υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή. Καταδικαστέα η επίθεση, θα μου πεις. Σωστά. Και τα κόμματα και οι δημοσιογράφοι των καναλιών προέτρεξαν ενώπιον του τηλεοπτικού φακού να... καταδικάσουν το γεγονός! Ο «άμεμπτος» κ. Χατζηγάκης λοιπόν, κατά πως μας τον παρουσίασε η εγχώρια τηλεοπτική ειδησιογραφική ψυχαγωγία, δέχτηκε άνανδρη επίθεση από το μαινόμενο πλήθος. Πω, πω... δάκρυα και ρίγη συγκινήσεως διαπέρασαν τους χθεσινούς άνκορμαν των καναλιών. Η δε, οργή των παραθυροδημοσιογράφων/σχολιαστών ξεχείλιζε. Πάλι καλά, που λόγῳ των υποβαθμισμένων τηλεοπτικών προγραμμάτων, τα δελτία ειδήσεων προσφέρουν αφειδώς ψυχαγωγία!

Ο κ. Χατζηδάκης λοιπόν, ως... πρόβατο εν σφαγή, ή ως νέα Ιφιγένεια, πλησίασε το πλήθος που αναίτια και κακώς διαδήλωνε (όπως διατείνονται οι εν παραθύρῳ διασκεδαστές/σχολιαστές του MEGA) μάτωσε από τη... στυγερή επίθεση διαδηλωτών που δεν φόραγαν καν κουκούλες! Σημαντικό αυτό... Λες και ο «άμεπτος» κ. Χατζηδάκης δεν γνωρίζει το μένος του κόσμου για το συνάφι του, τους πολιτικάντηδες, που με τις ρεμούλες τους μας φέρνουν σε οικονομική εξαθλίωση. Λες και ο «άμεμπτος» κ. Χατζηδάκης δεν συμετείχε στην κυβέρνηση Καραμανλή που συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσουμε στο χείλος του γκρεμού! Νομίζε ο κ. Χατζιδάκης, όπως και ο κάθε πρώην υπουργός της ΝΔ, πως ο λαός έχει ξεχάσει τα πεπραγμένα τους, ή το ότι τους έστειλε στην αντιπολίτευση, σημαίνει πως τους έδωσε συγχωροχάρτι;

Γιατί λοιπόν τις έφαγε ο κ. Χατζηδάκης; Δεν ήξερε ότι θα του επιτεθούν; Αν είναι δυνατόν! Άρα... μήπως προτίμησε αυτόν τον τρόπο για την προσωπική του προβολή; Λες και αντέχει η ιστορία της Ελλάδας κι άλλους δήθεν «ήρωες»... Όσο για τις στεντόριες και βαρύγδουπες φανφάρες περί δημοκρατίας που ακούσαμε από την TV, αυτές ανήκουν στη μάταιη προσπάθεια αποπροσανατολισμού που επιχειρεί η πληρωμένη δημοσιοργαφία. Μίλησαν πως από το βίντεο θα βρουν ποιός τον έδειρε και τους τιμωρήσουν. Τους πολιτικούς που μας έφεραν σ' αυτήν την κατάσταση γιατί δεν τους τιμωρεί η δικαιοσύνη; Και δεν χρειάζεται καν βίντεο για να τους αναγνωρίσουμε!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Όλοι οι πολιτικάντηδες μας, με προεξάχοντες αυτούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ευθύνονται για το ότι χάνονται δουλειές και κόβονται οι συντάξεις από ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει νόμος για να τους τιμωρήσει παραδειγματικώς, η αυτοδικία γίνεται μονόδρομος! Και στον άνεργο, τον πεινασμένο και τον απελπισμένο δεν μένει άλλη επιλογή για να αμυνθεί εναντίον αυτών που φταίνε για το κατάντημά του, παρά να χρησιμοποιήσει την ωμή βία! Και η βία φέρνει αίμα... Ειδικά τώρα που η περίοδος της χοντρής παραπλάνησης δείχνει πως έφυγε ανεπιστρεπτί. Αυτονόητα πράγματα δηλαδή.

Πάντως την μεγαλύτερη πλάκα την είχε η καταδίκη της επίθεσης από το ΚΚΕ στη Βουλή. Από τη μια φανατίζει άγρια τους απεργούς με τα πρωτοσέλιδα του Ριζοσπάστη, και από την άλλη καταδικάζει τα όσα έσπειρε! Εμ, αφού τσεπώνει από τον κρατικό κορβανά, μπορεί να κάνει κι αλλιώς;

Καλά... πολιτικά Χριστούγεννα λοιπόν, ματωμένα λιγάκι, έτσι να μη νομίζουμε πως μας έλλειψε το χρώμα!

Υ.Γ. Αυτό το χέρι που έριξε μπουνιές στο Χατζηδάκη, τι ψήφισε άραγε; Και τι θα ψηφίσει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές; Μήπως μετά την καφάλα του Χατζηδάκη, πρέπει να βερέσει και το δικό του κεφάλι; Έτσι, για να καταλάβει ποιούς ψήφισε!