Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ...

Αναρωτιέμαι γιατί ψάχνουν οι κυβερνώντες για ισοδύναμα και νέους φόρους, όταν με μια εφαρμογούλα του νόμου, μπορούν να βγάλουν κάμποσα χρήματα! Είχα δει μες τις γιορτές στον Ελεύθερο Τύπο (30/12/13) τι πρόστιμα προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. και δεν το πίστευα! Μερικά τα ήξερα αλλά κάποια άλλα ούτε πως το φανταζόμουν.
Αν οι τροχονόμοι την έστηναν σε πολυσύχναστα φανάρια, δεν θα τους έφταναν τα μπλοκς για να κόβουν πρόστιμα προς άσκοπης χρήσης της κόρνας. Σύννεφο θα έπεφτε το 20άρικο! Ή αν την έστηναν στην παραλιακή ή άλλες κεντρικές οδούς, άνετα θα κατέγραφαν ουκ ολίγους που έχουν woofer και βάζουν μουσική στο διαπασών! 200άρικο είναι αυτό...! Και βέβαια, υπάρχουν μέρη που πάνε ζευγαράκια οπότε... άλλα 200 από 'κει! Για να μην πω πως το μόνο πρόστιμο για τους διερχόμενους πεζούς που αναφέρεται, από μόνο του είναι χρυσωρυχείο! Πόσοι δεν προσπαθούν να περάσουν απέναντι χωρίς να είναι πράσινο... 

Συνεπώς λοιπόν, αντί για μέτρα ο Σαμαράς ας αμολήσει τους τροχονόμους για να ζεστάνουν τα ταμεία του κράτους. Και αν νομίζει κανείς ότι οι ελληναράδες οδηγοί θα γίνουν ωριμότεροι στο τιμόνι, εγώ είμαι βέβαιος περί του αντιθέτου! Διότι η ωριμότητα θέλει παιδεία και αλλαγή νοοτροπίας, στις οποίες πάσχουμε και... θα πάσχουμε! Και όποιος προτρέξει να πει πως δεν έχουν να πληρώνουν πρόστιμα οι παραβάτες οδηγοί, θα συμφωνήσω. Αλλά έτσι θα αυξάνονται τα χρέη τους στην Εφορία και η κατάσχεση θα είναι προ των πυλών! 
Εγώ απλά μια ιδέα ρίχνω...