Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΔΕΗ, ανίΔΕΗ

Πληρώνεις κανονικά τους αυξημένους λογαριασμούς της ΔΕΗ; Είσαι δηλαδή τακτικός στις υποχρεώσεις σου; Ε, για τη συμμορία των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, τη ΓΕΝΟΠ, εσύ δεν είσαι μόνο κορόιδο, αλλά και το θύμα γιατί απειλούνται τα υψηλά κέρδη που τσεπώνουν αεριτζίδικα! Νοιάζονται τάχα, για το μέλλον της ΔΕΗ; Αυτό σημαίνει ότι φταίει ο καταναλωτής! Γι' αυτό και λυσσαλέα πολεμάνε το αφεντικό τους την κυβέρνηση. Πως; Χτυπώντας αλύπητα τον καταναλωτή! Ούτε για μισό λεπτό δεν κόβουν το ρεύμα από τα υπουργεία, τη Βουλή ή τα σπίτια των πολιτικάντηδων!

Πριν περίπου δυό μήνες μάθαμε πως οι λεβέντες της ΓΕΝΟΠ από την πολύ αγάπη τους για την εταιρεία, που δήθεν κόπτονται, τσέπωσαν για πολυτέλειες και υπεσπατάλες 32 εκ.€! Ένα κλικ στο ΒΗΜΑ (εδώ) και θα δει κανείς κατά πόσο κόπτεται ο Νίκος Φωτόπουλος πρόεδρος της συμμορίας της ΓΕΝΟΠ για τη ΔΕΗ. Μόνο για να την αρμέγουν κανονικά ενδιαφέρονται! Και από πάνω, επιτίθενται βάναυσα στους καταναλωτές. Που αν δεν πλήρωναν τους λογαριασμούς, να δω τότε τι θα έκανε η ΓΕΝΟΠ!

Εμένα η διακοπή ρεύματος μου χάλασε τρόφιμα στο ψυγείο μου. Σε κάποιον επαγγελματία ασφαλώς θα έκανε μεγαλύτερη ζημιά. Μόνο που ο Φωτόπουλος δεν θα πληρώσει τη ζημιά. Αυτός ξέρει να απεργεί με τα λεφτά των άλλων. Χορτάτος είναι, αφού δεν παίρνει το μήνα 500 ή 600 €... Ε, λοιπόν αν είναι να πληρώνουμε χρυσάφι τον Φωτόπουλο και το κάθε λαμόγιο της ΓΕΝΟΠ, τότε ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ! Δεν μπορεί κάποιοι που έπιασαν κάποιες θέσεις, ποιός ξέρει με τι μέσον, από τη μια να κλέβουν και από την άλλη να παίζουν με τους διακόπτες. Και στο τέλος, τέλος κανείς δεν τους υποχρέωσε με τη βία να δουλεύουν στη ΔΕΗ. Άμα δεν τους αρέσει, να παραιτηθούν. Υπάρχουν πολλοί άνεργοι που θέλουν να δουλέψουν.

Εύχομαι στον Φωτόπουλο και την συναυτῷ συμμορία, όσα λεφτά χάσουν οι καταναλωτές από τις απεργίες τους, τόσα να ξοδέψουν σε γιατρούς και σε γραφεία τελετών. Εξάλλου χαραμοφάηδες και τρωκτικά είναι και αυτοί όπως οι πολιτικοί.