Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΟΔΙΑ!!!

Πολύ διαφήμιση δόθηκε στα επεισόδια που προκάλεσε με τις μπουλντόζες στα διόδια ο νεοεκλεγής δήμαρχος Στυλίδας κ. Γκέλτσος ή... Γκλε-Τσε! Το ίδιο συμβαίνει και με το κίνημα πολιτών που δεν θέλει να πληρώνει διόδια. Συνέχεια τους παίζουν τα κανάλια, και όλες οι απόψεις των απανταχού καλεσμένων στις εκπομπές είναι υπέρ τους. Τόσο μίσος για τα διόδια... Κι όμως, όλοι αυτοί αγνοούν προκλητικά το πόσο χρήσιμα και απαραίτητα είναι! Ναι, καλά το διαβάσατε! Αναγκαία εκατό τοις εκατό!!! Διότι:

1. Άμα σε κάθε χιλιόμετρο έχεις διόδια αυτό σημαίνει πως θα κόβεις τακτικά ταχύτητα! Και όλοι γνωρίζουμε πόσα δυστυχήματα γίνονται από την υπερβολική ταχύτητα στην ελληνική άσφαλτο!!!

2. Το σταμάτημα στα διόδια δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να πάρει μιαν... ανάσα από το συνεχές και κουραστικό οδήγημα! Μιας και το συνεχές οδήγημα επιφέρει κούραση και ας μην το παραδέχονται οι έλληνες οδηγαράδες!

3. Χαμηλώνοντας την ταχύτητα μπορεί μεν να αργοπορείς, αλλά έτσι κάνεις και λίγη οικονομία στη βενζίνη!!! Δεν είδατε που έφτασε το λίτρο; Είναι εποχή για σπατάλες, λόγῳ ταχύτητος; Όχι βέβαια!

4. Όσο πιο πολλά διόδια, τόσο θα αυξάνονται οι θέσεις εργασίας! Εμ, άμα τα καταργήσουν θα μείνει αρκετός κόσμος άνεργος!

5. Θα γίνει απαγορευτικό το κόστος για βολτούλες και αποδράσεις στην ύπαιθρο, οπότε και θα κινηθούν λιγότερο τα αυτοκίνητα με συνέπεια λιγότερη κατανάλωση καυσαερίων και δεν θα καταπονείται το αμάξι ώστε να θέλει τακτικό σέρβις, το οποίο κοστίζει!

Οπότε λοιπόν, με αυτά τα ανυπέρβλητα επιχειρήματα, θα πρέπει άμεσα να αυξηθούν τα διόδια. Να μπούνε παντού! Εντός και εκτός των πόλεων, σε δρόμους και παράδρομους! Κι όσοι θα παραπονεθούν για το υπερβολικό κόστος στις μετακινήσεις, θα τους υπενθυμίσω πως το αυτοκίνητο δεν είναι πάντα μονόδρομος ως μεταφορικό μέσον! Υπάρχουν και τα πόδια, εκτός των δημόσιων συγκοινωνιών! Άσε που καιρός είναι να χαρούν κάμποσοι το σπίτι τους, πριν τους το πάρει η... τράπεζα λόγῳ αδυναμίας ξεπλήρωσης του στεγαστικού δανείου!